NATUURSTENENHUIS

HUUR EN VERHUUR

Natuurstenenhuis.nl heeft de beschikking over meerdere vakantiewoningen en kan eventueel overigens ook intermediar zijn bij verhuur van uw woning.

Het gaat (vooorbeeld) om een ruim 300 jaar oude natuurstenen gerestaureerde boerderij in het noordelijk deel van de Ardeche.

Een impressie van dit huis is op deze pagina te zien. Voor meer informatie kunt het beste een aanvraag sturen via mail naar info@natuurstenenhuis.nl. Dan krijgt u verdere informatie over beschikbaarheid van het vakantiehuis, huurbedrag, omgeving, lokatie etc. De prijzen liggen rond de 55-70 euro per dag (excl. belasting) .

De minimale verhuurperiode is 4 dagen.

Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor mensen die van rust en natuur en fietsen of wandelen houden. Informatie over de vele wandelpaden in de buurt (GR o.a.) is ter plekke aanwezig. Het reserveren van bed & breakfast behoort tot de mogelijkheden. Diverse produkten ter plekke verkrijgbaar, zoals biogroenten, zelf geproduceerde honing etc. Verhuur paarden voor tochten onder begeleiding behoort tot eveneens tpt de mogelijkheden. Rivier met zwemplekken op 10 minuten wandelen.

     
01-06-2021